SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
ikost hosting

Fax Server Öneri

Son Mesajınız 14-05-2011, 17:55 NanoTech tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-04-2007, 8:04 9690

Fax Server Öneri

Arkadaşlar şirkete fax server kurmayı düşünüyorum ama hangi programı ve kartı kullanmalıyım tavsiye edebilirmisiniz?Windows 2003 fax işimi görürmü 4 hat baglamayı düşünüyorum.
  •  04-04-2007, 8:24 9694 Cevap 9690

Cevap : Fax Server Öneri

Santralin analog mu digital mi? aslında aldığın kartın markası çokda önemli değil büyük yapılarda rightfax orta ölçekli yapılarda efax küçük yapılarda ise windows fax kullanılabilir. right fax ı daha önce domino entegre olarak kullandım kurana kadar göbeğim çatladı ama kurduktan sonra hiç problem çıkarmadı. kart olarak da yanlış hatırlamıyorsam broadcom un bir kartını kullanıyorduk. dediğim gibi kartın markası çok önemli değil bence önemli olan program.
  •  04-04-2007, 8:34 9696 Cevap 9694

Santral analog 150 kullanıcı var windows 2003 ün fax serveri ne kadar işimi görür?
  •  04-04-2007, 9:11 9697 Cevap 9696

4 hat bağlarım dersen çok görmez derim. seni çok uğraştırır. sadece seni diil kullanıcılarıda uğraştırır. 150 kullanıcın varsa efax hayli rahat işini görür. outlook da  mail atar  gibi fax göndebiliyorsun 
  •  04-04-2007, 12:15 9728 Cevap 9714

merhaba bence GFI fax maker kullan exchange ile çalışıyor GFI faxmaker daha iyi gegözel saygılarımlar

POST ATMADAN NCE ARAMA YAPMAK
    OK MU ZOR ???

HAYIR BENCE HİDE ZOR DEĞİL….

Tıkla ve Ara bu kadar basit

cisco dşmanı
  •  04-04-2007, 12:29 9730 Cevap 9728

Arkadaşlar benimde 2 veya daha fazla hat bağlayabileceğim bir karta ihtiyacım var nereden edinebilirim acaba? Multitech marka var ama çok pahalı ucuz birşey arıyorum

A New POWER is Rising!
  •  14-05-2011, 17:55 63327 Cevap 9690

magical:
    Arkadaşlar şirkete fax server kurmayı düşünüyorum ama hangi programı ve kartı kullanmalıyım tavsiye edebilirmisiniz?Windows 2003 fax işimi görürmü 4 hat baglamayı düşünüyorum.

Gelen faksları kullanıcılara yönlendirebileceğin ve birden fazla faks hattı tanımlayabileceğin Joyfax Server Türkçe'yi öneririm size. Programın hem server hem de client tarafı türkçe dil desteğine de sahip. Kulanıcılarımız oturdukları yerden fakslarını çekip/mail adreslerine de faksları alabiliyorlar. Ayrıca outlook kontaklar ile entegre çalışıyor. 3 aydır kullanıyoruz. Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsin. http://www.joyfaxturkiye.com

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle

info@ikovan.com