SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
ikost hosting

USB AYGITI TANINMADI

Son Mesajınız 03-07-2010, 17:40 ts1909 tarafından gönderildi. 1 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  06-29-2009, 21:28 62596

USB AYGITI TANINMADI

selam

usb portlarına takılan, usb yazıcı,usb klavye, usb tablet, usb mouse, ipod ve usb girişli herhangi bir çevre ürününü bilgisayarımızı ilk kurdugumuzda bir müddet sorunsuz çalıştırabiliyoruz, hatta 2 tane 3 tane sini birden aynı pc de kullanıyoruz, bir adet usb yazıcı bir adet usb klavye bir adet usb memory gibi, bir müddet sonra bildirim çubuğunda usb işareti belirip usb aygıtı tanınmadı uyarısı geliyor ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt oluyor.benim bir çok kez başıma geldi.çözümlerim hep farklı oldu, hp printeri pc ye bağladıgımda bu hatayı aldım, psu değişimi yaparak problemi çözdüm, yine başka bir hp printerde aynı hatayı aldım, usb kablosunu değiştirdim çözüm buldum, fakat bu sorun pek popüler ve her defasında aynı işlemi yaparak çözülemiyor, daha önce bu problemle ugraşıp farklı çözümler bulanlar, deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa,  hiç olmadık zamanlarda çıkan bu problem için kalıcı bir çözüm bulmuş oluruz.

çözüm olabilecek hareketler

1- psu değiştirmek

2- usb kablosunu değiştirmek

3- win xp sp2 yada sp3 güncellemesi yapmak

4- (belkide en etkli çözüm) windowsun tüm güvenlik update lerini yapmak

5- başka usbden çalışan aygıtları çıkarıp tek usb aygıtı kullanmak farklı portlarda denemek

6- bios en güncel update

TEŞEKKÜRLER  paylaşımlarınız için.

•  03-07-2010, 17:40 62994 Cevap 62596

Cevap : USB AYGITI TANINMADI

selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu nalet sorunu çözmek için araştırmadığım site ve konu kalmadı enson bios sürümlerini  ve ekran kartı drıverlarını chpset sürücüsünü hepsini son sürümlerini indirip güncelledim tavsiyem anakartınızın son sürümünü indirip güncelleyin anakartı flaşladım sonra bütün sürücüleri kurdum sorun çözüldü bende xp sp3 kurulu bu arızadan dolayı orjinal wistam vardı onda sorunsuz çalışıyordu wistada yükledim olmadı bu sitede yeniyim anlattıklarım belki eksik olabilir ama anlayan lar anladı benim gibi acemiler sizde bu anlattığım konuyla alakalı tecrübeli birinden yardım almanızı öneririm hadi kolay gelsin
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle

info@ikovan.com