SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
ikost hosting

Şirkette Yazıcıdan Çıktı Alarak Dışarı Bilgi Çıkarmanın Önlemi! Lütfen Yardım....

Son Mesajınız 14-02-2010, 22:39 dramenon tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  24-08-2008, 5:02 61429

Şirkette Yazıcıdan Çıktı Alarak Dışarı Bilgi Çıkarmanın Önlemi! Lütfen Yardım....

Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu Problem Birçok Bilgi işlem ci arkadaşların 1 numaralı açıklarından birtanesi olduğunu düşünüyorum.

Şirkette birçok yazıcı var özellikle muhasebe departmanından hiç bir bilginin sızlaması gerekli, birçok açığın önüne geçebiliyoruz. ama şu yazıcıyı bir türlü kontrol altına alamıyoruz. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımı istiyorum.

Benim düşündüğümü sizinle paylaşmak istiyorum.

yazıcıdan alınan tüm çıktıların bi kopyasını sistem herhangibi bir yere kopyasını yollaması ve hangi kullanıcıdan ne zaman yollanmış gibi bilgileri bir print spy gibi birşey var ise bu bizim işimizi çözeceyini inanıyorum. 

İlginize Teşekkür Ederim......Ve Yardımızı Bekliyorum....

•  04-09-2008, 12:54 61538 Cevap 61429

Cevap : Şirkette Yazıcıdan Çıktı Alarak Dışarı Bilgi Çıkarmanın Önlemi! Lütfen Yardım....

Merhaba bu konuyu bende cok arastirdim fakat pekde ise yarar bisey bulamadim.Umarim bilen bir arkadas yardimci olur..!

Ahmet ALTUNTAŞ
    MCP,MCTS, MCSA +S,
    MCSE +S / 2003
  •  14-02-2010, 22:39 62976 Cevap 61538

Cevap : Şirkette Yazıcıdan Çıktı Alarak Dışarı Bilgi Çıkarmanın Önlemi! Lütfen Yardım....

Websense DSS var hocam Onun dışında başka ürünlerde bar yerli başarılı yazılımlar.mail adresim emre.buyukbas@natek.com.tr mail at bilgi paylaşımı yapalım
  • RSS haberlerini XML olarak görüntüle

info@ikovan.com