SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
ikost hosting

usb ile xp kurulumu ??

Son Mesajınız 13-12-2007, 17:10 Erdogan TEMUR tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  22-11-2007, 0:22 50236

usb ile xp kurulumu ??

merhaba hocalar siteye yenı uye oldum gerçekten hoş bi site bişi sorucam usb ile xp kurulumu yapmamız mumkunmu acaba :)
  •  22-11-2007, 0:45 50242 Cevap 50240

Cevap : usb ile xp kurulumu ??

H.b hocam demek istediğim normal xp işletim sistemini usb den kurma imakanımız yokmu.  cd değilde usb den direk xp kurmaktan bahsetmistim cd içerısındekı dosyaları usb atıp pc usb den boot edip kuramaktan bahsetmiştim umarım anlatabilmısımdır.

•  13-12-2007, 16:27 55180 Cevap 50236

kentsfield:
    merhaba hocalar siteye yenı uye oldum gerçekten hoş bi site bişi sorucam usb ile xp kurulumu yapmamız mumkunmu acaba :)

Ben yaklaşık 2 ay önce CDROM sürücüsü bozuk bir laptop'a usb flash diskten kurdum. Ancak CDROM kurulumuna göre oldukça yavaş o nedenle tavsiye etmem. Aslında yavaşlığın ana sebebi USB flash diskte MSDOS ile boot edip kurulumu buradan yapmamdan kaynaklanıyordu. yani xp kurulumu için WINNT32 değil WINNT den kurulup yapmıştım.
    Not: madem oyle niye CDden kurmağımı sorabilirsiniz laptoba kurulum için USB CDROM nede FDD vardı. mecburiyeten flash disk kullandım...

Çözülemeyecek bir teknik sorun yoktur. Mesele çözümün maliyetindedir.
  •  13-12-2007, 17:10 55200 Cevap 55180

Önemli bir nokta var kurulumu  yapacağınız cihazın USB boot özelliğinin olması  gerekiyor.

Saygılar.

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle

info@ikovan.com