Serhat AKINCI: Merhaba, Eğerki problem ethernet portu ile alakalıysa, kesin çözüm olmamakla beraber işe yarayabilir. Ama sorun modem ise, onarım yada değişim gerekir.
Merhaba,
Eğerki problem ethernet portu ile alakalıysa, kesin çözüm olmamakla beraber işe yarayabilir. Ama sorun modem ise, onarım yada değişim gerekir.
Önceki modemimiz de Airties idi...Ve sorunun modemden olduğunu düşünüp modemi değiştirdik..ethernet portu sorunlu ise demişsiniz..biz kablosuza geçiş yaptığımızda ethernet portunu kullanmıyacağımız için sizce kesin bir çözüm olmaz mı?
Merhaba
Elinizde mevcutsa modemi update edin ve tekrar deneyin kolay gelsin
Serhat AKINCI: Söylediğim gibi, sorun ethernet portunda ise kablosuz ile bağlanmak sorununuzu çözer. (Bu arada pc nin ethernetinde de sorun olabilir) Cihazın Firmware updateini de yapın.
Söylediğim gibi, sorun ethernet portunda ise kablosuz ile bağlanmak sorununuzu çözer. (Bu arada pc nin ethernetinde de sorun olabilir)
Cihazın Firmware updateini de yapın.
update ettikten sonra sonucu bildiririm.teşekkürler.
Aynı sorun bende de vardı.Telefon hattından kaynaklanıyordu.Telefon hattındaki sorun giderildi.
Airties in ürünlerine pek güven duymuyorum.Sıfır alınan modemler bile arızalı çıkabiliyor.
Başka bir modemle denemeni öneririm.
Eren SARISALTIK: Aynı sorun bende de vardı.Telefon hattından kaynaklanıyordu.Telefon hattındaki sorun giderildi. Airties in ürünlerine pek güven duymuyorum.Sıfır alınan modemler bile arızalı çıkabiliyor. Başka bir modemle denemeni öneririm.
aslında önceden başka bir apartmanda idik ve sorun yoktu....Şu anda eski apartmana yakın bir bölgede başka bir apartmana geçtik ondan sonra sorunlar başladı....modemi değiştirdim,telefon hattını değiştirdim ama ne fayda....az önce gidip yine airties ürünü bir usb wireless ethernet kartı aldım 54 ytl...bir ara 30 -40 saniye koptu bağlantı..şu anda sorun yok bakalım nolcak...