Merhabalar, ben C# diliyle program yazıyorum amacım şu; ben şifrelenmiş dosyalar oluşturuyorum tabi bu normal bir dosya uzantısı statüsünde. Oluşturduğum bu dosyanın hiç bir farklı bilgisayarda silinmesini istemiyorum.Bunun için 3 farklı senaryom var; 1.si dosyaya sağ tıklanıp sil tıklandığında silinmemeli, delete tuşuyla silinmemeli vb. 2. Senaryo o dosyanın üzerine sağ tıklandığında Sil ve Kes yazıalrının gelmemesini sağlayabilmek. 3.sü dosyayı süper gizli hale getirebilirsem ilk iki senaryoya gerek kalmaz ama gizli yaptığımda Klasör seçeneklerinden Gizli dosya ve klasörleri göster seçildiğinde dosya görünmemeli.
Tabi malumatınız bu işlemleri Registry ile yaptığımızda o işlem sadece o bilgisayara has oluyor, benim amacım bu dosya bir flash diskin içindeyken herhangi başka bir bilgisayarda bu dosya silinmemeli.
Lütfen bana program önermeyin, çünkü bunun başka programlarla yapıldığını zaten biliyorum. Bu işin yapan programı ben yazmak istiyorum yazdığımda da nasip olursa sizlerle paylaşacağım .
Değerli yardımlarınızı lütfen benden esirgemeyin, teşekkürler....