SİSTEM DOKTORU

www.sistemdoktoru.com
     Powered By IKOVAN
SİSTEM DOKTORUna hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
ikost hosting

Multi Remote Desktop ama bölümlere ayırarak takip etme programı

Son Mesajınız 22-08-2009, 12:04 xRooTx tarafından gönderildi. 4 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  08-08-2009, 18:00 62676

Multi Remote Desktop ama bölümlere ayırarak takip etme programı

Selam arkadaşlar firmamızda 9 tane bilgisayar var bir tanede Projecsörümüz var büyük bir ekranımız var yani dev ekran gibi şimdi bizim bir tanede ana server bilgisayarımız var sağlam bir bilgisayar yalnız ben 9 tane bilgisayarında ekranını izlemek istiyorum napmam gerek acaba ? birde yalnız bu şöle olmalı personeli çok rahatsız etmicek bir program olmalı hatta mümkün olabiliyorsa karşı taraf hiç farketmedende bu işi yapan program varsa acaba bana tavsiyede bulunabilirmisiniz ? acil ihtiyacım varda bu arada demo görünüşlü program olursa çok iyi olur işletim sistemi olarak XP ve Windows Server 2008 veya 2003 düşünüyoruz bu arada ana serverımız için şuan ana serverımızda Windows Pro XP Bulunmaktadır. Duruma göre değiştireceğimiz bu program için değil kendi bazı işlemlerimiz için değiştirmeyi düşünüyoruz bu arada böle bir program varsa kullanmayı düşünüyoruz. yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

iyi çalışmalar.

•  12-08-2009, 20:33 62685 Cevap 62676

Cevap : Multi Remote Desktop ama bölümlere ayırarak takip etme programı

selam. arkadaşım daha önce remote administratoru kullandın mı bilmiyorum ama senin gibi bende takip etmem gereken 20 den fazla pc var ben remote administrator ile bu işi yapiyorum hem takip modu var hem müdahale edebiliyorsun hem dosya transferi iyi ve pc leri kasmicak bir program ve gerçektende kaliteli bişe sanırım bu program işini görecektir. bu arada kullanıcının hissetmemesini istiyorsun izleme modunda girersin ve özellikler kısmındanda iconu pasif edersen kullanıcı seni fark etmez.
  •  19-08-2009, 10:50 62695 Cevap 62676

NetOpSchool tam istediğin gibi bir çözüm sunuyor. sisteminde bulunan tüm pcleri mozaik olarak ekrana döşüyor canlı olarak küçük kareler halinde izleyebiliyorsun istediğin ekranı büyütebiliyorsun. kendi ekranını yada seçeceğin bir ekranı tüm pclere prezentasyon yapabiliyorsun. file transfer ve mesajlaşma gibi özellikleri başarılı. okullarda derse katılamayan öğrenciler evden derse katılabiliyor.öğrenci laboratuarları ve eğitim salonlarında gayet başarılı.

http://www.netop.com.tr/NetOpSchool.asp

•  19-08-2009, 10:54 62696 Cevap 62685

teknolojiyi kişisel zevklerimize alet etmeyelim yeteneklerimizi ve yetkilerimizi doğru kullanmak adına kullanıcıların kişisel haklarına ve bu konuda yapılmış kanunlara saygılı olalım. habersiz kullanıcıları izlemek etik değil. her ne kadar iş için kullanılan bir pc olsa bile kişisel bilgiler içerebilir özel hayata saygı.... hiç değilse sadece kendin için izle:)
  •  22-08-2009, 12:04 62717 Cevap 62696

TorQ Arkadaşımın Uyarısı Üzerine Şöyle Söyliyim O Zaman Teamviewer Programını Kullanın Bir Sorun Olduğunda Karşıdaki Kullanıcıya Programı Açtırır Bilgileri Alırsınız.

O Zmn Etik Olur Umarım TorQ :)

• RSS haberlerini XML olarak görüntüle

info@ikovan.com